BAŞKAN ADAL, MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN ADAL, MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkanı Murat Adal, il başkanlığında bulunan makam odasında her yaştan vatandaşı ağırlamaya devam ediyor.

Başkan Adal, son olarak MHP ve ülkücü camianın mensuplarının yanı sıra her görüşten ve her ilçeden vatandaş ile görüşerek sorunlarını dinleyerek çözüm yolları üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Başkan Adal, tüm ziyaretçileriyle yakından ilgilendi ve kapıya kadar uğurladı.

BAŞKAN SARI’DAN FESTİVALE DAVET

MHP İl Başkanı Adal, son olarak Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı ağırladı. Başkan Sarı, Adal’ı yakın zamanda gerçekleşecek olan 6. Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’ne davet etti. Başkan Sarı ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkanımız Sayın Murat Adal’ı ziyaret ederek, kendisinin nezdinde yönetimi ve tüm teşkilatı 22-23 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceğimiz 6. Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivaline davet ettik. Misafirperverliği ve ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Adal, Sarı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.