BAŞKAN ALTAY, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN ALTAY, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay Kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Altay mesajında: “Yaşadığımız felaketin acısı akıllarımızda, kaybettiklerimizin sızısı yüreğimizde tüm canlılığı ile dururken; bir mübarek bayramı daha idrak edeceğiz. Rabb’im bizleri her türlü görünür görünmez bela, musibet, afet ve tehlikelerden muhafaza eylesin. Yaşadıklarımızın beterinden esirgesin. Bayramlar sosyal dayanışmanın, bu dayanışmanın Allah’a sunumunun, kulluk bilince olduğumuzun ifadesidir. Deprem sonrası yaşadık, gördük ki; bu asil millet, İslam’ın yüzyıllarca bayraktarlığını yapmış bu necip Türk Milleti; söz konusu sosyal, ekonomik, maddi dayanışma olduğunda, hiç düşünmeden yaraları sarmak için tek vücûd olabiliyor. Allah bu birliğimizi bozmasın. Mübarek Kurban Bayramı da; dayanışma, hoşgörü, merhamet duygularımızı ve davranışlarımızı daha da pekiştirsin. Yaradan tüm geçmişlerimize engin merhametiyle rahmetler eylesin.
Hepimize sevdiklerimizle birlikte daha nice bayramlar yaşamayı nasip etsin. Tüm insanlarımızın, İslam Coğrafyasının bayramını tebrik ediyor; daha rahat zamanlarda hep beraber olma dileklerimle saygılar sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.