BAŞKAN KANATLI :”ÜYELERİMİZE HİZMET İÇİN BURADAYIZ”

BAŞKAN KANATLI :”ÜYELERİMİZE HİZMET İÇİN BURADAYIZ”

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremi dolayısıyla çalışmalarına verdikleri zorunlu arayı sonlandırarak Millet Bahçesi çarşısındaki ofislerinde çalışmalarına devam eden S.S. Hatay Merkez oto Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Şükrü Kanatlı üyelerine en iyi hizmeti sunabilmek adına görevlerinin başında olduğunu söyledi.
S.S. Hatay Merkez oto Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ve aynı zamanda Hatay Oto Galericiler ve Komisyoncular Derneği Başkanı Şükrü Kanatlı yaptığı açıklamasında:” Yaşadığımız büyük felaket hepimizde derin yaralar açmıştır.Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalan herkese sabırlar diliyorum.
S.S. Hatay Merkez oto Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi olarak Oto Galerici esnafımızın çok daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi adına 54 dönüm alan üzerinde 39 bloktan oluşan Hatay Otonomi Oto Galericiler Sitesi’nde 200 adet işyeri projemize hız kesmeden devam ediyoruz. Yaptığımız örnek işyerimiz ile esnafımıza ne denli güzel ofislerde çalışma yapacaklarını gözler önüne seriyoruz. Aynı zamanda üyelerimizin sorunlarına çözüm üretebilmek adına yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte var gücümüz ile çalışmaktayız. Ve yine Oto Galerici Esnafımıza Mesleki yeterlilik belgesi konusunda yardımlarımıza devam etmekteyiz.Millet Bahçesindeki ofisimizde her gün bulunmaktayız ve tüm üyelerimizi bekliyoruz.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.