BAŞKAN YEŞİLDAL, LÜTFÜ SAVAŞ’IN AHENGİNİ BOZDU

BAŞKAN YEŞİLDAL, LÜTFÜ SAVAŞ’IN AHENGİNİ BOZDU

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, il başkanı olduktan sonra partide sağladığı disiplin ve özellikle HBB meclisinde sağladığı uyumlu çalışma, HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın mecliste izlediği eksantrik siyaseti tamamen bozdu. Yedi yıldır borçlanmalar konusunda AK Partili meclis üyelerinin desteğini çeşitli yöntemlerle almayı başaran Başkan Savaş’ın bu yöntemleri il başkanı Adem Yeşildal’ın müdahalesi ile bozuldu.İki aydır alınan borçların nereye harcandığı açıklandıktan ve planlaması yapıldıktan sonra verilmeye başlanması Başkan Savaş’ın sinir uçlarına dokunmaya başladı.Başkan Savaş bunun üzerine katıldığı radyo ve televizyon programlarında il başkanı Yeşildal’ı hedef almaya ve “bu adam geldi, HBB meclisinde uyum bozuldu “ şeklinde şikayetlerde bulunmaya başladı.

YAPILMAYAN PROJELERİ SORUYOR

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Vakıf İşhanı yerinin yeşil alan yapılması için Lütfü Savaş’ın 10 Hatay milletvekili ve Hatay valisi Rahmi Doğan huzurunda protokol imzaladığını hatırlatan Yeşildal “hatay milletvekillerini imzalarına sahip çıkmaya çağırıyor.Ayni şekilde Kurtuluş caddesine alternatif olacak Kemal Şeyhoğlu caddesi için Başkan Savaş’a verilen 100 milyon liralık borçlanmanın nereye harcandığını soruyor.Başkan Yeşildal’ın bu söylemi Başkan Savaş’ın kimyasını bozmuş görünüyor. Haber: Ferit LİF

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.