BEYHAN GENÇAY ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

BEYHAN GENÇAY ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Antakya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, anaokulu öğrencileri tarafından kutlama etkinliği düzenlendi.

Kutlama etkinlikleri kapsamında, Beyhan Gençay Ortaokulu tarafından tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan etkinliklerde Beyhan Gençay Ortaokulu, Okul Öncesi Kulüp Sınıfı öğrencilerinin gösterisi büyük alkış aldı.

Sınıf öğretmeni Hatun Sürmeli ve halk oyunları eğitmeni Muhammed Bıkmış ve yardımcısı Halil Varlı’nın günler süren hazırlığının ardından, bayrak marşı eşliğinde Kafkas dansı gösterisi sunan minik öğrenciler, takdir topladı.

Küçük yaşlarına rağmen, hazırlık aşamasında kendilerine öğretilen hareket ve oyunları birebir uygulayan anaokulu öğrencileri, Cumhuriyet Bayramı’na farklı bir renk kattı. Minik öğrencilerin bu becerisi, duygulu anların yaşanmasına da sebep oldu. Aileler, sınıf öğretmeni ve halk oyunları eğitmenlerine bu gayretlerinden dolayı teşekkür ettiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.