BU BAKIŞ AÇISIYLA OLAYIN NEDENLERİNE ULAŞILMAZ

BU BAKIŞ AÇISIYLA OLAYIN NEDENLERİNE ULAŞILMAZ

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın Antalya’da yaşanan teleferik kazası ile ilgili açıklamalarına cevap verdi. Kaşıkçı: “  Sayın Vekilim bu bakış açınızla yaşanan üzücü olayın nedenlerine ulaşılmaz. Bilakis bir kör döğüşüne kapı aralamış olursunuz.” dedi.

ONAY BELGESİNİ PAYLAŞTI

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Antalya’da yaşanan teleferik kazasıyla ilgili teleferik tesisinin bakımını yapan şirkete verdiği onay belgesinin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının verdiğini iddia etti.

REKLAM ALANI

DAHA YERİNDE OLUR

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Sayın Vekilim bu bakış açınızla yaşanan üzücü olayın nedenlerine ulaşılmaz. Bilakis bir kör döğüşüne kapı aralamış olursunuz. Siz şirketin Bakanlık tarafından akredite olduğunu söylersiniz biri de kalkar bu özelliklere sahip onlarca şirket varken Antalya B.B neden bu şirketle anlaşmış der.  Sabırla bilirkişi raporları beklenip onun sonucuna göre değerlendirme yapmak daha yerinde olur diye düşünüyorum.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.