BU PROJE TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

BU PROJE TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa yöresel ürünler pazarı yapımının tamamlandığını bildirdi.

Milletvekili Yayman yaptığı açıklamada, Hassa Belediyesi ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) iş birliğiyle Hassa yöresel ürünler pazarını hayata geçirdiklerini belirtti.

Türkiye’nin en güzel yol üstü köylü pazarlarından biri olacak HassaYöresel Ürünler Pazarın bittiğini belirten Milletvekili Yayman şöyle devam etti:

“Hassa’mıza ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Seçimde söz verdiğimiz bir hizmeti daha Hassa Belediyemiz ve DOĞAKA ile birlikte hayata geçirdik.. Sabırla takibimiz sonucu bir hizmeti daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hassa’nın Ekolojik pekmezi, salça, turşu, çökelek, patlıcan biber kurusu, tuzlu yoğurdu, keçi peyniri sizi bekliyor. Hatay’dan Gaziantep’e, Kilis’e, Kahramanmaraş’a giderken veya bu şehirlerden Hatay’a gelirken gönül rahatlığıyla durup alışveriş yapacağınız bir mekan oldu. Kışın soğukta, yazın sıcakta, yağmurda, çamurda, kar altında binbir zorluklar yaşayan yol kenarında satış yaparak ekmeğini çıkartmaya çalışan esnafımız da artık rahat edecek. Türkiye’ye örnek olacak bu projeyi birlikte hayata geçirdiğimiz DOĞAKA Genel sekreteri Onur Yıldız, Kaymakamımız Yusuf Turan ve bu hizmeti en başından beri çok isteyen Belediye Başkanımız Mehmet Karataş’a ve emeği geçen isimsiz kahramanlara teşekkür ederim.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.