ÇİNÇİN: FAHİŞ FİYATLARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

ÇİNÇİN: FAHİŞ FİYATLARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası özellikle inşaat sektöründeki malzemelere gelen fahiş zamlara müsaade etmeyeceklerini açıkladı.

Konunun takiplerinde olduğunu kaydeden Çinçin, hukuka aykırı zam uygulayan kişileri de şikayet yolu ile hukuka havale edeceklerini belirtti. Başkan Çinçin açıklamasında; “Deprem bölgesinde ve Hatay’ımızda, bilhassa inşaat sektöründe demir-kırma taş-beton fiyatları başta olmak üzere birçok kalemde fahiş fiyatlar oluştuğu tarafımıza şikayet yolu ile iletilmekte. Konuyu takip ediyoruz. Hukuka aykırı olarak maliyetleri arttıran ve fahiş fiyat uygulayan kişi ve kurumlar hakkında en kısa sürede yasal yollara başvuracağız. Bu gibi durumlarla karşılaşan kişilerin konuyu hem bize, hem de e-devletteki fahiş fiyat butonuna şikayet yolu ile bildirmesi yararlı olacaktır. Depremzedelerin zor durumlarının istismar edilmesine müsaade etmeyeceğiz” dedi. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.