DEFNE’DE ŞOFÖRLER ALİ ODUNCU’YU SEÇTİ

DEFNE’DE ŞOFÖRLER ALİ ODUNCU’YU SEÇTİ

Defne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı olağan genel kurulunda başkanlığa Ali Oduncu seçildi. Oduncu’nun başkan seçildiği kongrede rakibi Şefik Kılıç da 211 oy alarak 2. oldu. Kongreye Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, esnaf ve sanatkarlar ile çok sayıda şoför esnafı katıldı.

ODUNCU: BU SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK  

Oyların sayılmasının ardından başkanlığa seçilen Ali Oduncu, tebrikleri kabul ederek Defne’de şoför camiasının sorunlarının çözümü için çalışacağını kaydetti ve kendisine güvenip oy veren herkese teşekkürlerini iletti. Oduncu yaptığı açıklamada; “Bu seçimin kazananı kaybedeni yok. Ehli beyt kültüründen gelenler olarak toplumun mihenk taşıyız. Biz bu işi daha ileriye götürmek adına geçmiş başkanlarımızdan edineceğimiz tecrübeleri de kullanacağız. Bize oy veren vermeyen herkse teşekkür ederim” dedi.

BAŞKAN TEKSÖZ TEBRİK ETTİ

Ali Oduncu’nun başkan seçildiği kongreye katılan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Oduncu’yu başarısından dolayı kutlayarak yönetimiyle birlikte çalışmalarında başarılar diledi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.