DÖRTYOL TSO’DA İMAR PLANLARI GÖRÜŞÜLDÜ

DÖRTYOL TSO’DA İMAR PLANLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Ercan Yıldırım’ın ev sahipliğinde ilçenin imar planları görüşüldü. Dörtyol TSO’da gerçekleşen toplantıya Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, meclis üyeleri, STK başkanları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

BİRLİK OLUNURSA SORUNLAR KISA SÜREDE ÇÖZÜLÜR 

Dörtyol’un 1/1000 ve 1/5000 imar planlarının ele alındığı toplantı ile ilgili Dörtyol TSO’dan yapılan açıklamada; “Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği, ilçemiz söz konusu olunca tüm kurum kuruluşlara birlikte  ve beraberce hareket edilmesi gerektiği vurgulanan toplantıda Belediye Başkanımız Sayın Fadıl Keskin Bey’e imar planları konusunda tüm siyasi parti başkanları parti gözetmeksizin ve tüm stk başkanları kamu yararına olması açısından destek verileceği konusunda hem fikir olmuşlardır. Ayrıca Çarşamba günü yapılacak olan toplantıda Belediye baskanımız imar planları ile ilgili son gelişmeleri paylasılacağı bilgisini vermiş olup birlik ve beraberlik olunması durumunda ilçemizi her konuda en iyi yerlere getirileceğini her platformda en iyi şekilde temsil edileceği vurgusunu yapmışlardır. Ayrıca bu birlik ve beraberliğin sağlanması için katkılarını esirgemeyen Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Ercan Yıldırım’ a Teşekkürlerini sunmuslardır. Başkanımız Ercan Yıldırım ise tüm katılımcılara Teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajlarını yinelemişlerdir” denildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.