HERKESİN BAŞKANI İZZETTİN YILMAZ

HERKESİN BAŞKANI İZZETTİN YILMAZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 7’den 77’ye her kesime uygun hizmetleriyle kentteki aksaklıkları gidermeye devam ediyor.

Asli hizmetlerin aksamadan sürdürülmesine azami derecede dikkat eden Başkan Yılmaz, sosyal belediyecilik çalışmaları, kentin yeniden imarı, depremzede vatandaşlara yönelik yardımlar, ziyaretler, her gün kente gerçekleşen bakan ziyaretleri dolayısıyla 7/24 yoğun tempoyla çalışıyor.

Çocuktan yaşlıya, gencinden kadınına her kesime yönelik hizmetleri kente kazandırmayı başaran Başkan Yılmaz, Antakya’da yaşamını sürdüren binlerce vatandaşın belediye başkanı olmayı başardı.

VATANDAŞLAR BAŞKAN YILMAZ’DAN MEMNUN

Antakya’da gerçekleşen hizmetlerden son derece memnun olan vatandaşlar, Başkan İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini sundular. Başkan Yılmaz’ın kendilerini dikkat dinlediğini belirten vatandaşlar, özellikle deprem sürecinde bir an dahi yanlarından ayrılmayan Başkan Yılmaz’a şükranlarını ilettiler.

Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.