EFSANE MÜDÜR ZİYA YÜKSEL HBB’YE GÜÇ KATACAK

EFSANE MÜDÜR ZİYA YÜKSEL HBB’YE GÜÇ KATACAK

Geçmiş dönem İŞKUR Hatay İl Müdürü Ziya Yüksel Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün tensipleriyle HBB İlçe Hizmetleri 1. Bölge Dairesi Başkanlığı görevine atandı.

Hatay’ın sevilen ve hizmetleriyle takdir edilen ismi olan Ziya Yüksel, HBB bünyesinde kendisine tevdi edilen görev çerçevesinde ilçe hizmetlerinin etkin şekilde sürdürülmesi, yeraltı ve yerüstü sularının değerlendirilmesi, birimin ıslah edilerek kamu hizmetlerinin aktif şekilde Hatay geneline yayılmasını sağlamak gibi görevlerden sorumlu olacak.

YÜKSEL: HBB’YE HİZMET BENİM İÇİN ŞEREFTİR

REKLAM ALANI

Görevi kendisine bizzat Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün tevdi ettiğini ve bu makama kendisinin uygun görülmesinden dolayı memnun olduğunu kaydeden Yüksel, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne hizmet etmenin kendisi için büyük bir şeref olduğunu kaydetti. Doğup büyüdüğü kentin ayağa kalkması için elinden gelen tüm gücüyle hizmet edeceğini ifade eden Yüksel; “Hatay’ımızın ayağa kalkışı sürecinde ben de elimi taşın altına koydum. Bugünden itibaren de Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk’ün tensipleriyle HBB İlçe Hizmetleri 1. Bölge Dairesi Başkanlığı göreviyle Hatay’ımıza hizmetlerimi sürdüreceğim.

Beni bu göreve layık gören Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk’e ve tüm ekibine teşekkür ediyor, el birliğiyle Hatay için mücadele edecek olmamızdan dolayı memnun olduğumu iletiyorum” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.