EREN-8 AMANOSLAR OPERASYONU’NDA İKİ YER ALTI DEPOSUNDA ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

EREN-8 AMANOSLAR OPERASYONU’NDA İKİ YER ALTI DEPOSUNDA ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Amanos Dağları’nda terör örgütü PKK’ya karşı düzenlenen Eren-8 Amanoslar Operasyonu’nda tespit edilen iki yer altı deposunda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Payas ilçesinde Eren-8 Amanoslar Operasyonu kapsamında tespit ettiği iki yer altı deposunun arandığı belirtildi.

Depolarda, boru tipi el yapımı patlayıcı (EYP), 6 kalaşnikof piyade tüfeği, 4 M-16 piyade tüfeği ve buna ait 188 fişek, 9 milimetrelik 145 fişek, RPG-7 roketatar mühimmatı, 8 uzaktan kumandalı EYP anahtarı, 16 pil, 12 kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü ile mühimmat ve yaşam malzemeleri bulunduğu kaydedilen açıklamada, “Yurt içinde yürütülen başarılı operasyonlarla tükenen bölücü terör örgütünün mağara, barınak ve sığınaklar ile burada ele geçirilen örgüte ait çok sayıda silah ve mühimmat da tek tek imha ediliyor.” denildi.(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.