YILMAZ VE GÜL’DEN ALKIŞLANACAK HAREKET

YILMAZ VE GÜL’DEN ALKIŞLANACAK HAREKET

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’den alkışlanacak hareket. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan  Başkan Yılmaz ve Başkan Gül,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kapmanyası’na  destek olmak için maaşlarını bağışladığını duyurdular.
YILMAZ 3 AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kapmanyası’na  3 aylık maaşını bağışladığını belirtti. Başkan Yılmaz sosyal medya hesabından yayınlamış olduğu yazılı açıklamasında:’’ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na Antakya Belediye Başkanı olarak üç(3) maaşımla katılıyorum. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.’’ İfadelerini kullandı
BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 aylık maaşını bağışladığını açıkladı. Başkan Gül, sosyal medya hesabından yayınlamış olduğu yazılı açıklamasında: ‘’ Cumhurbaşkanımızın başlattığı ve Liderimiz Bilge Türk Devlet Bahçeli’nin destek verdiği Milli Dayanışma Kampanyasına bende bir(1) aylık maaşımı bağışlıyorum.Biz Bize Yeteriz Türkiyem’’ İfadelerini kulandı.

Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.