GEÇİT VERMEYECEĞİZ

GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Hangi STK genel kurulunda, genel kurul kararı ile  Milyonlarca lira borçlanma yetkisi aldı, Milyonluk hangi projeleri hayata geçirmeyi planlıyor ve bu borçlanmanın ne kadarı har vurup harman savruldu?

STK seçimlerinin ardından harekete geçen bu STK, üyelerinden aldığı güce güvenip güç zehirlenmesi yaşayarak birliğini zor duruma sokacak bu borçlanma yetkisine imza attı. Yüzlerce üyesini riske atan bu sözde STK, keyfi harcamalara imza atmaktan da çekinmedi. Üyelerinin iradesini hiçe sayan, üyeleri zor durumda iken keyfi uygulamalara imza atarak hem üyelerini hem de derneği zora sokan bu STK Başkanı ve bu işe imza atan yöneticileri kamuoyuna açıklama yapmakla mükelleftir.

Adı bizde saklı olan bu STK’nın başkanı, yönetim kurulundan geçirdiği bu borçlanma yetkisi ile hem kurumunu zor durumda bırakıp geleceğini ipotek altına aldı, hem de borçlanma yetkisini doğru kullanmayarak gelecek parayı har vurup harman savurdu.

STK ADI ALTINDA HIRSIZLIK YAPILIYOR

Önemli STK’lar arasında yer alan bu güçlü STK’nın üyelerinin gücünü kullanarak yaptığı ve bizde nerelere harcandığının belgeleriyle yer aldığı bu borçlanma yetkisi adı altındaki hırsızlığı saklama çabaları da boşa gidecek. Büyük çapta alınan bu borçlanma yetkisinin kim veya kimlere peşkeş çekildiği, nerelere harcandığı eğer açıklanmaz ise, biz sorumlu gazetecilik gereği belgeleri ile gereken açıklamayı yapacağız. Buradan STK’nın başkanına ve sorumlulara son bir fırsat veriyor, kamuoyu adına açıklama bekliyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.