GELECEK HATAY’DAN CHP’YE ZİYARET

GELECEK HATAY’DAN CHP’YE ZİYARET

Millet İttifakı’nın Hatay’daki ortaklarından olan Gelecek Partisi Hatay İl Başkanı Can Cankesen, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar’ı ziyaret etti. Millet İttifakı çatısı altında hizmet veren iki siyasi partinin il başkanlarının buluşmasında Gelecek Partisi Antakya İlçe Başkanı Aysel Horoz, İl Gençlik Kolları Başkanı Kamil Kebapçıoğlu ve CHP il yöneticileri de hazır bulundu.

CANKESEN: HATAY’DA YAPILACAK ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİK

Gelecek Partisi Hatay İl Başkanı Can Cankesen, kabulünden dolayı Millet İttifakı ortağı olan CHP’nin il Başkanı Hasan Ramiz Parlar’a teşekkürlerini sundu. İki partinin genel başkanlar düzeyinde sık sık bir araya geldiğini belirten Cankesen, aynı ruhu Hatay’da da hakim kılmak adına bu ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydetti. Cankesen “Partilerimiz ittifak çerçevesinde sürekli görüşmekteler. İl Başkanları olarak biz de yaklaşan seçim öncesinde bir araya gelerek yapabileceğimiz ortak çalışmaları değerlendirdik. Hatay’ın geleceğinin emin ellerde olduğuna inanın. CHP ve Gelecek Partisi olarak önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyor, CHP İl Başkanımız sayın Hasan Ramiz Parlar’a teşekkür ederim” dedi.

PARLAR’DAN CANKESEN’E TEŞEKKÜR

CHP’nin kurt siyasetçisi başarılı il Başkanı Hasan Ramiz Parlar da ziyaretlerinden dolayı Gelecek Partisi İl Başkanı Can Cankesen ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundu. Basına kapalı ortamda gerçekleşen toplantıda iki siyasi partinin Hatay’a yönelik değerlendirmeleri ve birlikte yapılacak çalışmaların ele alındığı bildirildi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.