GÜLAY DURAN’A ÖZEL KADRO MU AÇILDI?

GÜLAY DURAN’A ÖZEL KADRO MU AÇILDI?

Mustafa Kemal Üniversitesi ile ilgili Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Nizami Duran’ın eşi olan Gülay Gülbol Duran’ın üniversitede görev alması ile ilgili yapılan haberlerin ardından ortaya iddialar atılmaya devam etti. Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hasan Kaya, tarafından gönderilen düzeltme metnin de Gülay Gülbol Duran’ın 2009 yılında dönemin MKÜ Rektörü olan Prof. Dr. Şerafettin Canda tarafından üniversiteye alındığı belirtilmişti. Ancak iddialara göre 2009 yılında devlet tarafından açılan asistanlık sınavını kazanarak asistan olarak göreve başlayan Gülay Gülbol Duran’ın 2015 yılında Tıp Fakültesi Temel Bilimlere özel kadro açılarak göreve başladı.

İddialara göre, Gülay Gülbol Duran 2009 yılında devlet tarafından açılan asistanlık sınavını kazanarak asistan olarak göreve başladı. Bu alımın zaten hiçbir rektörün inisiyatifin de olmadığı öğrenildi. Gülay Gülbol Duran’a Yrd. Doç. kadrosu 2015 yılında (yani MKÜ Rektörü Hasan Kaya göreve başladıktan 1 yıl sonra), Kaya tarafından, alakası olmayan Tıp Fakültesi Temel Bilimlere özel kadro açılarak üniversiteye alındığı iddia edildi.

MKÜ tarafından yapılan düzeltme metninde konunun çarpıtıldığı her ne kadar Gülay Gülbol Duran’ın 2009 yılında göreve başlasa da Tıp Fakültesi Temel Bilimlere MKÜ Rektörü Hasan Kaya tarafından alındığı iddia edildi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.