HATAY, ARTIK ÇİNÇİN’İN ŞAHSİ MESELESİ

HATAY, ARTIK ÇİNÇİN’İN ŞAHSİ MESELESİ

6 Şubat deprem felaketi ile sarsılan Hatay’da öne çıkan liderlerden birisi de Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin oldu. Çok sayıda yakın çalışma arkadaşını kayıp vermesine rağmen önce Hatay diyerek kentten ayrılmayan Başkan Çinçin, 6 Şubat’tan günümüze kadar yaptığı çalışmalarla adını Hatay tarihine yazdırarak Türkiye’nin örnek STK başkanlarından biri olmayı başardı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi, Hatay artık benim de şahsi meselemdir diyerek ayağına çizmeleri giyerek enkaz kaldırma çalışmalarına yardım eden, vatandaşa kendi imkanlarıyla edindiği suları ikram eden, bir ekmeği bölüşerek zor günleri geçiren Başkan Çinçin, Hatay’da eşine rastlanmayan bir direniş göstererek Hatay halkının takdirini kazandı.

İŞ DÜNYASININ GURURU HİKMET ÇİNÇİN

Başkan Çinçin, üst üste kazandığı seçimlerde iş dünyasının ne kadar doğru bir karar verdiğini Hatay tarihinin en zorlu dönemlerinde bir kez daha kanıtladı. Hatay’da depremin ilk günlerinde kayıplarının acısını kalbine gömerek enkaz çalışmalarına yardım eden Başkan Çinçin, daha sonrasında ise Hatay’a yardım toplamak için kendisini seferber etti. Kısa süre içinde Ankara ve İstanbul’da önemli isimlerle toplantılar gerçekleştirerek Hatay’ın deprem sonrasındaki zor sürecini aktardı. Milyar dolarlara hükmeden iş insanlarına Hatay’ı aktararak Hatay’a büyük yardım gelmesini sağlayan Başkan Çinçin, Avrupa’da da temaslarda bulunarak Avrupa’nın dikkatini Hatay’a çekti.

ÇİNÇİN’DEN YEREL ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, zor günleri aşabilmek adına tüm Hataylı vatandaşlara yerel esnafa sahip çıkılması yönünde çağrı yaptı.Başkan Çinçin açıklamasında, “Hep birlikte omu omuza verip yaralarımızı birlikte saralım, Hatay’ımızı ayağa kaldıralım. Alışveriş / Ticaret yaparken yerel işletmelerimize öncelik verelim. Haydi Hatay! Yerel İşletmene Sahip Çık!” ifadelerini kullandı.

HATAYLILAR SİZE MİNNETTARDIR SAYIN BAŞKAN

Başkan Çinçin, 6 Şubat deprem felaketinin ardından önce Hatay diyerek, ben aç yatarım, halkımın ihtiyaçları karşılanmalı, önce halk diyerek, Ömrümü ömürlerine feda ettiğim Hatay halkı ne aç nede açıkta yatmasın diyerek bir kez daha Türkiye’nin gururu oldu.Gecesini gündüzüne katan, Hatay halkının sorunlarını kendi sorunu olarak gören, ben halkıma canımı feda ederim diyen, Hatay’da taş üstüne taş koyan, zor günde taş üstünden taş kaldırarak can kurtaran herkesi sayfalarından yayınlamaktan gurur duyan Hatay Meş’ale Gazetesi olarak, ATSO Başkanı sayın Hikmet Çinçin’i de başarılı çalışmaları dolayısıyla tebrik ediyor, Türkiye’ye örnek olmayı başaran sayın Çinçin’e ve ATSO personellerine Hatay’a yapacağı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.