HATAY BAŞAKŞEHİR VİRAJINDA

HATAY BAŞAKŞEHİR VİRAJINDA

Hatayspor, Süper ligin 15. Haftasında deplasmanda Başakşehir’e konuk olacak.

Süper ligde karşılaştığı ilk takım olan Başakşehir’e konuk olacak Hatayspor’da maç öncesinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Teknik Direktör Volkan Demirel öncülüğünde gerçekleşen antrenmanlarda tüm takımın yer alması moralleri yükseltirken, maç öncesinde tek sıkıntı ise kırmızı kart cezalısı olan Volkan Demirel’in zorlu karşılaşmada takımın başında yer alamayacak olması. Hatayspor’un Başakşehir’e konuk olacağı karşılaşma yarın akşam saat 16.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele öncesinde Başakşehir’e göre kupa maçını 2 gün erken oynayan Hatayspor, maça daha hazırlıklı çıkacak. Başakşehir Perşembe günü oynadığı zorlu kupa maçının yorgunluğuyla sahaya çıkacak.

MÜCADELE YARIN SAAT 16.00’DA OYNANACAK

Hatayspor’un Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmayı hakem Burak Şeker yönetecek. Zorlu karşılaşmada Burak Şeker’in yardımcılıklarını Mehmet Salih Mazlum ve Ali Can Alp yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak. Mücadele Bein Sports’tan naklen yayınlanacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.