HATAY GÖNÜLLÜLERİ KONSEYİ’NDEN YAYLADAĞI ÇIKARMASI 

HATAY GÖNÜLLÜLERİ KONSEYİ’NDEN YAYLADAĞI ÇIKARMASI 

Hatay Gönüllüleri Konseyi Derneği (HGKD) Başkanı Tahir Dönmezer, dernek üyeleriyle birlikte Yayladağı’na çıkarma gerçekleştirdi. Milli Mücadele’nin en güney cephesi olan Yayladağı’nda ilk olarak Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ı ziyaret eden Dönmezer ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Yalçın ile ilçenin genel durumu ve projelerini görüştü. Yayladağı’nın tarihi önemine değinilen sohbette ilçenin karanlıkta kalan tarihinin açığa çıkartılması için ne gibi çalışmalar yapılabileceği ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

DÖNMEZER’DEN YALÇIN’A BÜYÜK ÖVGÜ

Yayladağı’ndaki gelişimin uzun zamandan bu yana farkında olduğunu kaydeden HGKD Başkanı Tahir Dönmezer; Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın başarılı çalışmalarını takdir etmek için ziyaret ettiklerini ve plaket takdim etmek istediklerini belirtti. Yayladağı’nın son dönemde en çok yatırım yapılan, istihdam üretilen, ihracata katkı yapan ilçe olduğunu belirten Dönmezer, Başkan Yalçın’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.
YALÇIN’DAN HGKD’YE TEŞEKKÜR

Yayladağı’nın çalışkan Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye ziyarette bulunan ve değerli fikirlerini sunan Hatay Gönüllüleri Konseyi Derneği (HGKD) Başkanı Tahir Dönmezer’e ve yönetimine teşekkür etti.HGKD Hatay Gönüllüleri Konseyi Başkanı Tahir Dönmezer ve yönetimi Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’a başarılı çalışmalarından dolayı hediye takdiminde bulundu. Başkan Yalçın da Yayladağı tarihini anlatan “Milli Mücadele’nin en güney cephesi Yayladağı” adlı kitabı dernek üyelerine sundu. Nezaket ziyareti iyi dilek ve temennilerin sunulmasıyla sona erdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.