HATAY ÜLKÜ OCAKLARI DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN İÇİNİ ISITACAK

HATAY ÜLKÜ OCAKLARI DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN İÇİNİ ISITACAK

Hatay Ülkü Ocakları yaklaşan kış ayları öncesinde depremzede Hataylı depremzede çocukların içini ısıtacak bir yardım kampanyası düzenledi.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “6 Şubat merkez üssü Kahramanmaraş ve

20 Şubat merkez üssü Hatay depremleri sonucunda en büyük yıkım ilimiz Hatay’da gerçekleşmiştir. Binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş; yüz binlerce vatandaşımız sağlığından, evinden, iş yerinden olmuş; hayatlarını çadırlarda, konteynerlerde sürdürmeye başlamışlardır. Felaketin boyutunun büyük olması, büyük sorunları da ortaya çıkarmıştır. Vatandaşlarımız zorlu ve büyük bir yaşam mücadelesi vermektedir. Devletimiz tüm imkânlarıyla, tüm kurumlarıyla vatandaşımızın yanındadır; fakat takdir edersiniz ki felaketin boyutunun büyük olması bizleri de devletimizin yüküne bir nebze de olsa omuz verme sorumluluğuna yöneltmiştir. Bu kapsamda, kampanyamızın amacı; felaketten olumsuz etkilenen çocuklarımıza “1 Mont 1 Bot” temin edip onları bu zorlu kış aylarında soğuktan muhafaza etmek ve onlara destek olmaktır. Aynı zamanda bizzat şehrimizden alınacak olan ürünlerle de esnafımızı bir nebze de olsa desteklemektir. Bu duygu ve düşüncelerle Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı olarak tüm vatandaşlarımızı; “1 Mont 1 Bot” kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz. Kampanya Bedeli: 1000 TL İletişim: Mustafa Sümer / 0539 317 10 76” denildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.