LÜTFÜ SAVAŞ CEPHESİNDE, PANİK HAVASI ESİYOR

Hatay Büyükşehir Belediye seçimleri yaklaştıkça CHP ve İYİ Parti adayı Lütfü Savaş cephesinde panik havası yaşanıyor. Hatay CHP örgütlerinin önemli bir kısmı Lütfü Savaş’ın seçimi kaybettiğini anlayarak yelkenleri suya indirmiş görünüyor.

LÜTFÜ SAVAŞ CEPHESİNDE, PANİK HAVASI ESİYOR

Hatay Büyükşehir Belediye seçimleri yaklaştıkça CHP ve İYİ Parti adayı Lütfü Savaş cephesinde panik havası yaşanıyor. Hatay CHP örgütlerinin önemli bir kısmı Lütfü Savaş’ın seçimi kaybettiğini anlayarak yelkenleri suya indirmiş görünüyor. Lütfü Savaş’ın Defne ve Samandağ yöresindeki seçim toplantılarına katılmaması CHP seçmen tabanında tepkiyle karşılanıyor. Beş yıl boyunca Defne ve Samandağ yöresine gözle görülür hiçbir hizmet vermeyen Lütfü Savaş’ın bu yörelerde eleştirilerden korktuğu için seçim çalışmalarına katılmadığı ifade ediliyor. Samandağ CHP adayı Refik Eryılmaz’ın hiçbir seçim çalışmasına katılmayan Lütfü Savaş dün Akşam Defne Belediye Başkan adayı İbrahim Güzel’in proje tanıtım toplantısına katılmaması CHP’li seçmen tabanında tepkiyle karşılandı. Lütfü Savaş’ın Alevi seçmen tabanını çantada keklik gören bir anlayış içerisinde olduğunu belirten bazı CHP yöneticileri parti içerisinde Lütfü Savaş’a karşı bu anlayışından dolayı büyük bir tepki oluştuğunu ifade ediyorlar. Lütfü Savaş’ın CHP’yi ve CHP’nin seçmen tabanını önemli ölçüde küstürdüğünü belirten bazı parti yöneticileri” Lütfü Savaş, CHP örgütlerinin ve parti yöneticilerinin yer almadığı bir seçim kampanyası yürütüyor. Büyükşehirde çalışan personel ile seçim kampanyası yürütmeye çalışıyor. Milletvekili Yaptığı İsmet Tokdemir ve Mehmet Güzelmansur dışında hiçbir parti yöneticisine değer vermiyor. Samandağ ve Defne ilçe adaylarının çalışmalarına katılma gereği duymuyor “ dediler. HABER : FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.