HATAYSPOR KUPADA TUR PEŞİNDE

HATAYSPOR KUPADA TUR PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası’nda Düzcespor’u eleyerek Sakaryaspor’un rakibi olan bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor, rakibini bugün Mersin’de ağırlayacak.

Zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamlayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe forması ile takım arkadaşlığı yaptığı Tuncay Şanlı ile bu sefer Teknik direktörler olarak tur mücadelesi verecek. Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadele bu akşam saat 17.00’de başlayacak. Son 5 maçta 4 galibiyet alan Sakaryaspor, son maçta ise sahasında Göztepe’ye 2-1 mağlup oldu. Mağlubiyet ile Sakaryaspor’un 11 maçlık serisi sona erdi.

MAÇ BUGÜN SAAT 17.00’DE OYNANACAK

Hatayspor’un Sakaryaspor’u ağırlayacağı karşılaşma bugün saat 17.00’de Mersin Stadyumu’nda oynanacak. Süper ligde forma şansı bulamayan futbolcuların şans bulması beklenirken mücadele öncesinde Hatayspor’da futbolcuların ligdeki formsuz seriden dolayı mutsuz oldukları, Sakaryaspor maçını fırsat olarak değerlendiren Hatayspor’un bu maç ile çıkışa geçmeyi hedeflediği öğrenildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.