HGC ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

HGC ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bir araya geldi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti tarafından UNESCO Hatay Gastronomi Evi’nde düzenlenen kahvaltıya basın emekçileri ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nida Yılmaz, Hatay Valiliği Basın ve Halkla ve İlişkiler Müdürü Nur Özsoy ve Basın İlan Kurumu (BİK) Hatay Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak katıldı.

Cemiyet Başkanı Abdullah Temizyürek yaptığı konuşmasında gazetecilerin yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Pandemi sürecinde gazetecilerin sorunlarının arttığını vurgulayan Temizyürek, dolar kurundaki dalgalanmanın da her sektörü olduğu gibi basını da olumsuz etkilediğini ifade etti.

YILMAZ: BU GÜN HAKLARI İÇİN MÜCADELE EDEN BÜYÜKLERİMİZİN GÜNÜDÜR

HBB Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nida Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün tarihsel sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 10 Ocak’ın 1961 yılında dönemin gazetecilerinin, hükümete ve medya patronlarına karşı hakları için mücadele ettiğini hatırlatan Yılmaz, 10 Ocak gününde bu mücadelede kazanılan başarıların sonucu olduğunu belirtti.

Yılmaz, “Bugün gazetecilerin hakları için mücadele eden büyüklerimizin günüdür. Umarım tüm gazeteci arkadaşlarım haklarına kavuşur. Hepimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.” dedi.

TEMİZYÜREK’TEN DESTEK VERENLERE PLAKET

Kahvaltının sonunda Abdullah Temizyürek, Hatay Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nida Yılmaz, Hatay Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Özsoy ve Basın İlan Kurumu Hatay Şubesi Müdürü Halil İbrahim Parlak’a, basın camiasına vermiş oldukları katkılardan dolayı günün anısına birer plaket verdi. Basın İlan Kurumu Hatay Şubesi Müdürü Halil İbrahim Parlak da HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’e iki ciltten oluşan “Hatay Devleti Resmi Gazetesi” adlı kitabı hediye etti.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.