MİLLETVEKİLİ ÇİRKİN’DEN SEÇİM YILDIZI BENZETMESİ

MİLLETVEKİLİ ÇİRKİN’DEN SEÇİM YILDIZI BENZETMESİ

İYİ Parti Hatay milletvekili Şefik Çirkin, partisinin 31 Mart seçimlerinin yıldızı olacağını söyledi. İYİ Parti’nin izlediği seçim stratejisi ile seçmenin artık “Ya AKP ya CHP” demek zorunda kalmayacağının altını çizdi.
İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin’in seçim yıldızı benzetmesi şöyle:

“Değerli Hatay’lı hemşehrilerim, kıymetli İYİ Partililer: Öncelikle yerel seçimlerin hayırlı olmasını diler, tüm partilere ve adaylara başarılar temenni ederiz. İYİ Parti çok şükür ki Hatay’ın birçok ilçesinde çok temiz bir aday tespit süreci geçirdi ve değerli adaylar tespit ederek halkımızın takdirine sundu. Adaylarımızı ahbap çavuş ilişkisi ile değil, halk ve teşkilat ölçüsünde tespit ettik. Bunun sonucu olarak da Hatay halkı adaylarımızı bağrına bastı, sevdi ve iddialı hale getirdi. Göreceksiniz huzurla yoluna devam eden İYİ Parti yerel seçimlerin yıldızı olacak. Milletimizi iki kutuba mahkum olduğu sistemden kurtardık, artık alternatif var, şükür. Büyükşehire gelince; oraya da değerli bir aday çıkarttık. Sayın Nusret Cömert bilgisi ve birikimi ile vizyoner aday sınıfındadır ve Hatay’da büyük hizmetler yapacağından eminiz. Yüreğindeki Hatay sevgisine ve dürüstlüğüne de İYİ Parti olarak kefiliz. Hatay halkı iki kutubun arasında kalmamalıydı ve bunu başardık. Artık ya CHP ya AKP demeyeceğiz, kime verelim demeyeceğiz. Özellikle İYİ Partili kardeşlerim başta BŞB adayı Sayın Nusret Cömert olmak üzere hiçbir adayını yalnız bırakmayacaktır, buna yürekten inanıyoruz. Çünkü adaylarımız onurumuzdur. Seçimlerin huzur içinde geçmesi dileğiyle herkese huzur diliyoruz. Ayrıca tüm hemşehrilerimin mübarek Ramazan’ı kutlu olsun.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.