İSKENDERUN’UN KURTULUŞU NE ZAMAN?

İSKENDERUN’UN KURTULUŞU NE ZAMAN?

Yıllardır savrulan ve hizmetten yoksun kalan İskenderunlu vatandaşlar yöneticilerin düşük profilli olduklarını belirterek ilçeye hizmet çıtası yüksek isimlerin başkanlık yapmasını istiyor.

Hatay’ın iki önemli merkez ilçesinden biri olan İskenderun’un hizmet yönünden eksik olduğunu belirten vatandaşlar; “İlçemizin çöp kokusu yetmezmiş gibi yurtdışından gelen angus gemilerinin yaydığı koku da herkesi olumsuz etkiliyor. Tüm körfezi kötü etkileyen durum ile savaşacak, ilçeyi kalkındıracak kapasitede yöneticilerimiz maalesef yok. İlçemize kaliteli hizmetler kazandıracak yüksek profilli isimlerin kazandırılması gerekmektedir. İskenderun bu gibi isimlerden kurtulup hizmet adamlarına kavuştuğu gün asıl kurtuluş günüdür” dediler.

YOL, SU, ÇÖP, TESİS HER ŞEY EKSİK…!!!

İskenderun’un tüm hizmetler yönünden eksik olduğunu belirten vatandaşlar yol, su, çöp, genel temizlik ve ilçenin sosyal tesis açısından oldukça zayıf olduğunu belirttiler. Başkan Tosyalı’nın diğer il ve ilçelerde yapılan tesisleri çok defa incelemeye gittiğini belirten vatandaşlar, başkanın ilçeye ne gibi tesisler kazandıracağını merakla bekliyor.

İSKENDERUN GELİŞMİYOR

İskenderun’un büyük potansiyeline rağmen bunu kullanamadığını belirten vatandaşlar, “Yıllarca göç alan bu kent artık göç veriyor. Gençler bunca sanayi tesisine rağmen iş bulamıyor. İlçeye yatırım yapılması için başkanın bunda öncü olması gerekmektedir. Yoksa ilçemiz makus talihine hapsolacaktır” diyerek ilçede artık bazı şeylerin değişmesini istediler. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.