İYİ PARTİ İSKENDERUN’DA 2. BARIN DÖNEMİ

İYİ PARTİ İSKENDERUN’DA 2. BARIN DÖNEMİ

İYİ Parti İskenderun İlçe kongresinde mevcut başkan Mustafa Barın yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. İYİ Parti İl Başkanı Şefik Çirkin, il ve ilçe yöneticileri, diğer siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda partili vatandaşın katıldığı kongrede İskenderun İYİ Parti İlçe Başkanlığını Mustafa Barın yeniden kazandı. Yeniden seçilen İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın, kongreye katılanlara, üyelere ve oy kullananlara teşekkür etti.

BARIN: MEMLEKETE HİZMETE HAZIRIZ

Başkan Barın konuşmasında; “İYİ Parti İskenderun 3.Olağan Kongremiz sonucu, sizlerin teveccühü ve tercihiyle yeniden ilçe başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım. İYİ Partimizin vizyonunda ‘güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye’ hayali var. Memleketimizin en iyiyi hak ettiğine duyduğumuz inançla, projelerimizle ve enerjimizle, İYİ Parti İskenderun İlçe Teşkilatı olarak biz hazırız. Bu duygu ve düşüncelerle, kongremize teşrif eden kıymetli misafirlerimize teşekkür eder, sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunarım. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun.”Hasber:Hasan DİKKAYA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.