İYİ PARTİ’DE SEÇİM TRAFİĞİ HIZLANDI

İYİ PARTİ’DE SEÇİM TRAFİĞİ HIZLANDI

İYİ Parti Hatay İl Başkanlığı’nda 31 Mart yerel seçimleri öncesinde trafik hızlandı.

Aday adaylığı başvurularının alınmaya başlandığı teşkilata adayların yoğunluğu göze çarpıyor. Özellikle İlçe Belediye Başkanlıkları için yoğun şekilde başvuruların gerçekleştiği gözlenirken, İl Başkanı Nazmi Ceylan tüm ilçe başkanları ile görüşmeler gerçekleştirerek, yerel seçimden zaferle ayrılmanın planlarını yapıyor.

CEYLAN: GENEL BAŞKANIMIZIN SÖZÜ TEŞKİLATIN SÖZÜDÜR

İl Başkanı Ceylan, Genel Başkan Meral Akşener’e sahip çıktı. Genel Başkan Akşener’in sözünün kendileri için teşkilatın sözü niteliğinde olduğunu kaydeden Ceylan; “Bilinsin ki, Genel Başkanımızın sözü Teşkilatımızın sözüdür. Bize göstereceği her istikamet teşkilatımızın pusulasıdır. Bunun haricindeki hadsizce okunan hiç bir sözün bizim için hükmü yoktur” ifadelerini kullandı.

ÇİNÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Genel Başkan Akşener’in olurlarıyla Antakya İlçe Başkanlığı görevine atanan Abdurrahman Çinçin de çalışmalarını hızlı şekilde sürdürüyor. Antakya’da İYİ Parti’nin oy potansiyelini artırmak ve teşkilatlanmayı tamamlamak için ilçe yönetimi ile sıkı şekilde çalışan Çinçin, İYİ Parti’ye rekor oy çıkarma hedefinde olduklarını kaydetti.

Genel Başkan Meral Akşener’in yerel seçimlere kendi adayları ile gireceklerini açıklamasının ardından çalışmaların bu yönde sürdüğü İYİ Parti’de seçim trafiği her geçen gün artmaya devam ediyor.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.