BAŞKAN TOYSAL’DAN GENÇLİK AŞISI 

BAŞKAN TOYSAL’DAN GENÇLİK AŞISI 

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, Samandağ’da gençlerle bir araya geldiği program ile teşkilata adeta gençlik aşısı vurdu. 

Samandağ’da gençlere hitap eden bir teşkilat kuran ve her geçen gün üye sayısını arttıran AK Parti’nin gençlerle daha da güçleneceğini kaydeden Toysal, Ercan Dayaklı öncülüğünde gerçekleşen mahalle toplantısına katılarak AK Parti’nin Hatay’a vizyon katacak projelerini vatandaşlara aktardı. 

SAMANDAĞ EHİL ELLERE TESLİM EDİLMELİ

Samandağ’da AK Parti’nin zafere ulaşmasını hedeflediklerini kaydeden Toysal, mevcut zihniyetin Samandağ’a şimdiye kadar hiçbir kayda değer hizmet kazandırmadığını söyledi. Dünyanın en uzun sahillerinden birine, en güzel kumsalına ve önemli iş gücüne sahip olmasına rağmen Samandağ’ın bu potansiyelini harekete geçiremeyen CHP zihniyeti ile Samandağ’ın her geçen gün daha da kaybedeceğini ifade eden Toysal, tüm vatandaşlardan AK Parti’ye destek vererek Samandağ’ın yükselişinin başlatılmasını istedi. 

SAMANDAĞ’I GERİ GÖTÜREN ZİHNİYETİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ

Başkan Toysal, kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamasında; “Yoğunoluk mahallesinde muhtar adayımız Ercan Dayaklı kardeşimizin öncülüğünde 31 Mart seçimleri için gençlik buluşmasında gençlerle bir araya geldik. 1 Nisan’dan sonra Samandağ için inşa ve ihya dönemi başlayacak. 31 Mart seçimleri için seçim ofisimizde çalışmalara devam ediyor. Samandağ İlçe Müftümüz Hasan Fındık hocamızı ziyarette bulunduk. 10 yılda bizi 50 sene geri götüren zihniyeti 31 Mart’ta sandıklara gömerek tarihin tozlu raflarına kaldıracağız. Birlikte Başaracağız! Sen Yeter Ki Yetki Ver Samandağ” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.