MASADA DEĞİL PAZARDAYIZ

MASADA DEĞİL PAZARDAYIZ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa’da Pazar esnafını ziyaret etti.

Vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinleyen Yayman, tüm sıkıntıların önce Allah, daha sonra da Dünya Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde giderileceğini belirtti. Pazar ziyaretine Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve AK Parti İlçe Başkanı Cafer Sarı da eşlik etti.

SIKINTI VARSA ÇÖZÜMÜ DE AK PARTİ’DİR

Vatandaşlar, Yayman’a fiyatların yüksekliğinden ve denetim eksikliğinden yakındı. Vatandaşların sorunlarının bilincinde olduklarını kaydeden Yayman, sorunların çözümün de yine milletin umudu olan AK Parti’de olduğunu belirtti. Yayman yaptığı açıklamada; “Hassa Belediye Başkanımız Mehmet Karataş, ilçe Başkanımız Cafer Sarı ile pazar yerini ziyaret ederek vatandaşlarımızı dinledik. Vatandaşlarımız, fiyatların yüksekliğinden ve denetim eksikliğinden şikayet etti. Sıkıntıları biliyoruz ve yine biz çözeceğiz inşallah!” dedi. Vatandaşlar, Vekil Yayman ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.