MESLEK LİSELİLER HATAY’I GURURLANDIRDI

MESLEK LİSELİLER HATAY’I GURURLANDIRDI

Hatay Piri Reis ÇPAL, hem ulusal kalite etiketleri hem de Avrupa kalite ödülü alan okul öğrencilerinin faaliyetleri ile kendilerini geliştirmeye devam ediyor. Bu projede meslek liselerinin ürünlerini sergilemeleri ve toplumda daha fazla ilgi görmesi hedefleniyor. Çağın kanayan yarası olan meslek liseleri her geçen gün itibarını ve meslek kalitesini kaybediyor. Sanayi ve okul işbirliği giderek azalmakta ve okullar teknolojinin gerisinde kalıyor.

Tüm bu sorunları çözmek için meslek lisesi öğretmenleri bir araya gelerek yapılan ve okullarda yapılacak olan özgün tasarımları sergileyecek ve toplumun büyük bir kısmı meslek liselerinin ürünlerini görebilecek. Eğitim faaliyetlerinde son yıllarda epey ilerleme kaydeden meslek liseleri proje tabanlı öğrenmede kendilerini ispatladılar. Hatay Piri Reis ÇPAL proje tabanlı öğrenmeyi hayata geçirdi ve Avrupa’nın ve Türkiye’nin en prestijli meslek liseleriyle birlikte eTwinning projeleri yürütmeye devam ediyor.

PROJEDE YER ALAN OKULLAR VE ÖĞRETMENLER ŞU ŞEKİLDE SIRALANDI

Adela Colibasanu Liceul Tehnologic Ion Barbu, Giurgiu, Romania, Alicia Sánchez Ortiz CIPFP Ciutat de l’Aprenent, Valencia/València, Spain, Aysu Gündüz Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yenimahalle, Turkey, Ayşin Lacin Durğun Adana Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi, Çukurova, Turkey, Beata Śliwa Beata ŚliwaZespół Szkół nr 1 im. św. Rafała Kalinowskiego w Krakowie, Kraków, Poland, Bünyamin Kıvılcım Ordu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Altınordu, Turkey, Corina Mihalache Liceul Tehnologic Ion Barbu, Giurgiu, Romania, Ergün Alcan Çiğli İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çiğli, Turkey, Hakan Erkan İstanbul Teknik Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Beşiktaş, Turkey, Helena Ramos Agrupamento de Escolas do Forte da Casa, Vila Franca de Xira, Forte Da Casa, Portugal, Ivana Tonžetić BudošanIvana Tehnička škola Tesla, Zagreb, Croatia, Julia Galán Bermejo CIP FP Lumbier IIP, Lumbier, Spain, Maria Menert-Jastrzębska Zespół Szkół Techniczno-Ekonomicznych w Skawinie, Skawina, Poland, Marina Nikolic Prva tehnička škola (The first technical school), Крагујевац / Kragujevac, Serbia, Monika Kotula Zespół Szkół Techniczno-Ekonomicznych w Skawinie, Skawina, Poland, Nilgün Aktaş Antakya Piri Reis Çok Programlı Anadolu Lisesi, Antakya, Turkey, Nina Novosad Vocational College of Technology, Business and Law of Volyn National University named after Lesia Ukrainka, Róbert Koštial Stredná priemyselná škola elektrotechnická, Hálova 16, Bratislava, Slovakia, Samiye Kayıkcı Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Akçaabat, Turkey, Sebastian Machowski Zespół Szkół nr 1 im. św. Rafała Kalinowskiego w Krakowie, Kraków, Poland, Seda Coşkun Eliküçük Burhanettin Yıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bağlar, Turkey, Slava Andonova Vocational High School of Economics and Management, Pazardzhik, Pazardzhik, Bulgaria, Slaviša Manić Prehrambeno-hemijska škola-Food processing and chemistry school, Ниш / Niš, Serbia,Tuba Kıvanç Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Etimesgut, Turkey,Türkmen Ballı Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Battalgazi, Turkey. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.