MHP HATAY’DA MEHMET FEVZİ ALTAY DÖNEMİ

MHP HATAY’DA MEHMET FEVZİ ALTAY DÖNEMİ

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Hatay İl Başkanlığı görevine Mehmet Fevzi Altay atandı.MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal’ın partisinden milletvekili aday adayı olacağının öğrenilmesinin ardından, il başkanlığında görev değişikliğine gidildi. MHP Hatay İl Başkanlığına atanan Altay, atamanın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan yardımcısı E. Semih Yalçın’ın bildirimiyle gerçekleştiğini açıkladı. Altay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan yardımcımız  E. Semih Yalçın’ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl  Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Başbuğumuzun izinde, genel başkanımızın emrinde, Türk Milletinin hizmetinde Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

ADAL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMAK İÇİN İSTİFA ETTİ

MHP Hatay İl Başkanlığını son olarak Murat Adal yürütmekteydi. MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı da atamanın Hatay İl Teşkilatına hayırlı olması temennilerinde bulundu.  MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle geçmiş dönem Ülkü Ocaklarında ve İl Başkanlığında birlikte görev yaptığımız Mehmet Fevzi Altay atanmıştır. Teşkilatımıza ve Hatay’ımıza hayırlı olsun” dedi.

MURAT ADAL’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

MHP İl Başkanlığı’ndan milletvekili aday adaylığı için istifa eden Murat Adal, bir veda mesajı yayınlayarak kendisine 5 yıllık il başkanlığı döneminde destek olan herkese teşekkür etti. Başkan Adal yayınladığı mesajda; “Değerli Yol ve Dava Arkadaşlarım, Kıymetli Hataylılar; Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin tensip ve talimatları ile 4 Mayıs 2018 tarihinde başladığım, 19 Eylül 2020 tarihinde yapılan İl Kongresi sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Delegelerinin teveccühü ile yeniden seçildiğim Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanlığı görevimden Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin 1 Kasım 2022 tarihinde yapılan İl Başkanları Toplantısında vermiş oldukları talimat gereğince, Parti Tüzüğümüzün 94. maddesine istinaden 2023 Genel Seçimlerde Milletvekili aday adayı olmak niyeti ile ayrılmış bulunmaktayım. 5 senelik İl Başkanlığı görev sürem boyunca birlikte görev yaptığımız tüm teşkilat kademelerime teşekkürlerimi sunuyorum. 2023 yılında yapılacak olan ve ülkemiz açısından tarihi öneme sahip olan genel seçimlerde başarıya ulaşılması, yegâne istek ve amacımızdır. Bundan sonraki süreçte her zaman olduğu gibi şahsi ikbal gayesinde olmayacağımı, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin, Partimizin ve Teşkilatımızın emrinde olacağımı gururla ifade etmek isterim. Bana bu kutlu davaya hizmet etme imkânı sağlayan, desteklerini hiçbir zaman esirmeyen Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye, Teşkilat Başkanımız Sayın Edip Semih Yalçın Bey’e, değerli divan üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi arz ederim. Omuz Omuza yol yürüdüğümüz bütün yol ve dava arkadaşlarımdan, ülküdaşlarımdan ve bütün hemşerilerimizden helallik dilerim. Bizim de hakkımız varsa; herkese helal olsun. Allah’a emanet olun” ifadelerine yer verdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.