MİLLETVEKİLİ YAYMAN DUR DURAK BİLMİYOR

MİLLETVEKİLİ YAYMAN DUR DURAK BİLMİYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, hizmet mesaisine Hatay’ın yanı sıra Ankara’da da devam ediyor.

Meclisin tatil olmasına rağmen olağanüstü toplantı için Ankara’ya giden Yayman, Hatay’ın ilçe belediye başkanlarını ağırlayarak başkentte de hizmet kovalamaya devam ediyor. Milletvekili Yayman son olarak Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve beraberindeki heyeti ağırladı. AFAD Başkanı Yunus Sezer’in de dahil olduğu toplantıda deprem sonrasındaki süreç ve Hatay’ın ayağa kalkışının aşamaları istişare edildi. Hatay’a yapılacak yatırımlar ve planlamalarında görüşüldüğü toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten Başkan Yalçın, Milletvekili Yayman’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

YALÇIN: HATAY İÇİN HİZMETLERİ MASAYA YATIRDIK

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, gerçekleşen görüşmeyle ilgili açıklamasında, “Hassa Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Karataş ve AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Doğan Gürlen ile birlikte, Hatay Milletvekilimiz TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Sn. Hüseyin Yayman’ın TBMM Ofisinde, AFAD Başkanımız Sn. Yunus Sezer ile bir araya geldik. Milletvekilimiz ve AFAD Başkanımız ile ilçemizde deprem sürecinde yapılacak yatırımlar üzerine istişarede bulunduk. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.