PROF. DR. CERECİ’DEN 40. YILINDA 36. KİTAP!

PROF. DR. CERECİ’DEN 40. YILINDA 36. KİTAP!

PROF. DR. SEDAT CERECİ, AKADEMİK YAŞAMININ 40. YILINDA YAYINLANAN ‘ÂDEM’DEN Z KUŞAĞINA İLETİŞİM’ KİTABI 36. TKABI OLARAK KAYITLARA GEÇTİ

İletişim profesörü Prof. Dr. Sedat Cereci’nin akademik yaşamının 40. Yılında yayınlanan Âdem’den Z Kuşağına İletişim Teknolojileri adlı kitap çalışması, 36. İletişim kitabı olarak literatürdeki yerini aldı. Yaklaşık 5 yıllık bir çalışmanın ürünü olan kitabın, 2024 Yılında elektronik ortamda yer alacağı bildirildi.

İlk insan olduğuna inanılan Âdem’den başlayarak iletişimin serüvenini ve ilk insanların iletişim kurmak için kullandıkları tekniklerle başlayan kitabın içeriğinin, teknolojinin gelişimiyle yaşama egemen olan elektronik ve dijital medya teknolojilerini de kapsadığı dile getirildi. Prof. Dr. Sedat Cereci’nin önceki yıllarda kaleme aldığı İletişim Kurmak İnsan Olmaktır, İletişim Tekniklerinin Tarihi, Sosyal Medya gibi kitaplarla bütünleşen çalışmanın bir yandan da uygarlık tarihine işaret ettiği belirtildi.
Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde tamamlayan Prof. Cereci’nin 1982 yılından bu yana İletişim konulu makale ve kitaplarla dünya literatürüne geçtiği ve çektiği belgesellerle tüm dünyada tanındığı bildirildi. Prof. Dr. Sedat Cereci’nin bugüne kadar 100den fazla makalesinin, 36 kitabının yayınlandığı, 80den fazla bildiri ve 30dan fazla belgeselle 100den fazla ülkede etkinliklere katıldığı belirtildi.Belgesellerinde çoğunlukla etnik kültürleri çalışan Prof. Cereci’nin Türkçenin dışında İngilizce, Almanca, Arapça ve Kürtçe konuştuğu dile getirildi. Prof. Dr. Sedat Cereci’nin en çok yurtdışı deneyimi olan akademisyenlerden biri olduğu vurgulandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.