SAMANDAĞ’DA YÜZ GÜLDÜREN TİM GÖREVDE

SAMANDAĞ’DA YÜZ GÜLDÜREN TİM GÖREVDE

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağılı Samandağ İlçe Müdürlünde de oluşturulan ‘evde bakım timi’ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilmiş yaşlı ve engelli vatandaşların ev temizliği, kişisel bakımları çalışmalarıyla insanları mutlu etmeyi sürdürüyor.

Samandağ Kaymakamlığından yapılan açıklamada yaşlı, engelli ve dezavantajlı gruplara, Devletin şefkat elini, sıcak yüzünü göstermek ve yalnız olmadıklarını hissettirmek, bir nebze de olsa daha huzurlu ve daha sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmelerini amaçlayan proje 01 Eylül 2022 tarihinde Kaymakamlık tarafından hayata geçirildiği kaydedildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının teklifi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın olurları ile ‘Vefa, Yaşlı Evde Bakım’ projesi çerçevesinde ilçe genelinde 42 mahallede, 480 haneye ulaşıldı. Proje kapsamında İlçemizde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca tespit edilmiş, yaşlı ve engelli vatandaşların ev temizliği, kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları giderildiği bu hizmetin, faydalanan vatandaşları memnun ettiği bildirildi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.