SELİN ÇELİK, 8 BİN FİDANI HEDİYE ETTİ

SELİN ÇELİK, 8 BİN FİDANI HEDİYE ETTİ

Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’den Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans yapmış Hatay’lı Selin Çelik, depremzedeler için fidan dağıtıyor.

Samandağ merkezde bir buçuk dönümlük arazi üzerine dikmiş olduğu yaklaşık 8 bin fidanı hayırsever iş adamlarının desteği ile asrın felaketinde büyük acılar yaşayan Hatay halkına fidan hediye ederek acılarına ortak olmaya çalışıyor.
TUNCELİ BELEDİYE BAŞKANI MAÇOĞLU FİDAN ALARAK DESTEK OLDU

Yapmış olduğu bu anlamlı çalışmasını sosyal medyadan takip eden Tunceli Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu depremzedelere destek vermek için Selin Çelik’ten fidan satın aldı.
Selin Çelik “Saygıdeğer başkanımız Sayın Fatih Mehmet Maçoğlu’na ve hayırsever iş insanlarına katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum, elimde yaklaşık daha 2000 fidan var, hayırsever insanların desteklerini bekliyorum. Fidan almak isteyenler bana 0534 379 00 31 nolu whatsapp hattından ulaşabilirler. Ayrıca depremzedeleri fidan hediye etmek için bahçeme bekliyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.