SEN İSTE BELEN

SEN İSTE BELEN

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen ilçesinin ihtiyaç duyduğu yatırımları ilçeye kazandırma adına Ankara’da temaslarda bulundu.
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’yla beraber, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yıllardır ilçenin kanayan yarası olan Belen Hastanesi üzerine yaptığı istişare toplantısının olumlu geçtiğini ve Sağlık Bakanı  Fahrettin Koca’nın beklenen müjdeyi çok kısa bir süre içerisinde bizzat kendisinin vereceğini, şahsına ait sosyal medya üzerinden “SEN İSTE BELEN” başlığıyla duyurdu.
BELEN HASTANESİ İÇİN GİRİŞİMLERİMİZ BAŞLADI
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi. “MHP Hatay Milletvekilimiz Sayın Lütfi Kaşıkçı’yla beraber, Ankara’da ilçemize kazandırabileceğimiz yatırımları görüşmek üzere Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’yla bir araya geldik. Yaptığımız istişare toplantımız çok verimli geçti. Yıllardır yılan hikayesine dönen Belen Hastanesi için girişimlerimiz başladı. Buradan tüm Belenli hemşerilerime selam ve sevgilerimi iletiyor, güzel günlerin yakın zamanda geleceğini müjdelemek istiyorum.” Dedi. Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.