TEKSÖZ’DEN HATAY’DA İŞSİZLİĞE NEŞTER

TEKSÖZ’DEN HATAY’DA İŞSİZLİĞE NEŞTER

TESK Yönetim Kurulu Üyesi Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay’da işsizliğe neşter vurmak için uluslararası ortaklar ve Hataylı STK’larla bir görüşme gerçekleştirdi. HESOB Toplantı Salonu’ndaki toplantıda DRC Danimarka Mülteci Konseyi Türkiye Temsilciliği, İŞKUR İl Müdürü Ziya Yüksel, Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, SGK İl Müdürü Hamit Bal, Dernekler İl Müdürü Malik Yılmaz, İl Göç idaresi müdürü Murat Keskin ve Mobilyacılar odası başkanı Mehmet Ali Yapar hazır bulundu. Toplantıda taraflarca meslek edindirme ve istihdam konusunda geniş çaplı bir toplantı yapıldı.

TEKSÖZ: AMACIMIZ İSTİHDAM YARATMAK

Toplantının ardından bir açıklama yayınlayan Başkan Teksöz; DRC Danimarka Mülteci Konseyi Türkiye Temsilciliği, İŞKUR İl Müdürü Ziya Yüksel, Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, SGK İl Müdürü Hamit Bal, Dernekler İl Müdürü Malik Yılmaz, İl Göç idaresi müdürü Murat Keskin ve Mobilyacılar odası başkanı Mehmet Ali Yapar ile birlikte Meslek edindirme ve istihdam konusunda geniş çaplı bir toplantı yapmış bulunmaktayız. Amacımız meslek edindirme ve istihdam yaratmaktır. Projemiz hakkında kamuoyu yakında bilgilendirilecektir. Esnaf dostu Valimiz Rahmi Doğan beyefendiye de her zaman ki gibi desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.