TERS EV KONUKLARINI AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

TERS EV KONUKLARINI AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

Altınözü 15 Temmuz Milli İrade parkında bulunan ve faaliyete açıldığı günden buyana ziyaretçi akınına uğrayan Ters Ev Altın Konak ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Asrın felaketi sonrası büyük zarar gören Antakya ve çevresinden oldukça fazla sayıda insanları ağırlamaya başlayan Altınözü’nde oluşan kalabalık nüfusun sık sık ziyaret ettiği Ters Ev her ziyarette insanları şaşkına çevirmeye devam ediyor.

Tamamı Altınözü Belediyesinin imkanları ile yapılan Ter Ev’de  ziyaretçi rekoru kırılırken ,ziyaretçilerin çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşım yapmaları Ters Evi gündem de tutmayı sürdürüyor.

Asrın felaketi sonrası zorunlu olarak Altınözü ve mahallelerine yerleşmek zorunda kalan vatandaşlar biraz değişiklik olması amacı ile ara ara ziyaret ettikleri 15 Temmuz Milli İrade parkında bir çok aktivitenin olduğunu ifade ederek ilgilerini en çok her bir ayrıntısı ile ters bir şekilde inşa edilen Altın Konağın çektiğinin altını çizerek her gelişlerinde ziyaret ettikleri Altın Konağın yapımını gerçekleştiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.Ziyaretçiler aynı zamanda Ters Ev Altın Konak ziyaretleri süresince kendilerine eşlik eden güler yüzlü görevlilere de şükranlarını sunduklarını söylediler.

Asrın felaketi diye adlandırılan 6 Şubat depremi sonrasında ilçelerinde ikamet etmeye başlayan vatandaşların biraz hava değişikliği olması amacı ile 15 Temmuz Milli İrade parkını ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı; 2021 yılında belediyenin kendi imkanları le yaptığı ve Baştan söyleyelim, içeride gezerken başınız dönecek! Tavan ayaklarınızın altında, halılar, koltuklar, dolaplar ve sehpalar tavanda” sözleriyle açılışını yaptığımız Ters Evimiz ilk günlerde olduğu gibi halen yoğun ziyaretçi akınına uğramaktadır. Ters Ev ile birlikte Asmalı Köprü,Dev Salıncak ve Cam Teras gibi bir çok aktivitenin yer aldığı 15 Temmuz Milli İrade parkımızda ziyaretçilerimizi ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyoruz.Tüm ziyaretçilerimize ve onları parkımızda en güzel biçimde ağırlayan personellerimize teşekkür ediyorum.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.