TÜRKİYE 2.LERİ HATAY’DAN

TÜRKİYE 2.LERİ HATAY’DAN

Defneli Irmak İle Erzinli Esengül, Türkiye 2.si…

Kısa adı AFAD olan, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde düzenlenen “Afetlerde Gönüllülük” temalı, Türkiye’deki bütün liseli öğrencileri kapsayan kompozisyon yarışmasında, ilimiz Defne ilçesindeki eğitim kurumlarından Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Irmak Karaali Türkiye ikincisi olurken, aynı yarışmanın bir başka kategorisindeki Türkiye ikincisi ise ilimiz Erzin ilçesinden çıktı. Erzin’de Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde okuyan Esengül Çiftçi adlı öğrenci, yine AFAD ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençler ve Gönüller Yarışıyor “konulu resim yarışmasında, İl ve Akdeniz Bölge Şampiyonluğu arkasından Türkiye ikincisi oldu.
Hatay-Defne ilçesi öğrencisi Irmak Karaali ile Erzin Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Esengül Çiftçi’ye Türkiye ikinciliği ödülleri, önceki gün verildi. Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye ölçeğinde dereceler elde eden Hataylı iki kız öğrenciyi de kutladı.Mesajlarda şöyle denildi:“Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.”AFAD ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençler ve Gönüller Yarışıyor” konulu resim yarışmasında, İl ve Akdeniz Bölge Şampiyonluğu arkasından, Erzin Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden Esengül Çiftçi, Türkiye ikincisi oldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.