VEKİL ÖZEL, HATAY İÇİN SAHADA

VEKİL ÖZEL, HATAY İÇİN SAHADA

AK Parti’nin Hatay’daki en dinamik isimlerinden olan Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, Hatay’ın kalkınması için saha çalışmalarını gayretle sürdürüyor.

Milletvekili Özel, bayram trafiğinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına uyarak sahadan kopmadan çalışıyor. Milletvekili Özel, Hatay’ın kalkınması için yapılan çalışmaları vatandaşlara detaylarıyla aktararak kentin kısa sürede ayağa kalkacağını belirtti. İskenderun İlçe Başkanı Bülent Özer ile birlikte mahalle mahalle dolaşan Özel vatandaşların isteklerini de dinledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇAĞRI YAPTI, İLK ATAK ÖZEL’DEN GELDİ

REKLAM ALANI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün gerçekleşen toplantıda AK Parti’nin daha çok halkın içinde yer almasını, masa siyasetinin terk edilerek saha siyasetinin benimsenmesini istedi. AK Parti, önümüzdeki dönem için üç ayaklı yeni bir iletişim stratejisi belirledi.

Buna göre halkla iletişimde “Kör noktalar” tespit edilerek milletvekilleriyle söylem çalışma grupları oluşturacak, AK Partili yetkililer, basın toplantısı sayılarını artıracak ve televizyon programlarına aktif katılım sağlayacak. 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından AK Parti içerisinde yeni dönemin yol haritası için çalışmalar devam ederken farklı bir strateji izlenileceği öğrenildi. 3 başlık altında yapılan plana göre AK Partili yetkililer sahada ve medyada daha görünür olacak.

Erdoğan’ın çağrısının ardından sahaya inen ilk isim AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel oldu. Seçim bölgesi olan İskenderun’u karış karış gezen Özel, vatandaşların isteklerini de dinleyerek çözüm üretilmesini sağladı. Vatandaşların takdirini kazanan Milletvekili Özel, çalışmalarını gayretle sürdürüyor.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.