29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Döner mesajında; “Tarihi mücadelelerle, şan ve şerefle dolu olan aziz milletimiz memleketin her köşesi işgal edilmişken, yıllarca içinde bulunduğu ahval ve şeraiti düşünmeden, bağımsızlığı için kahramanca mücadele etmiştir. Kendi istikbalini belirleme iradesinden ödün vermeden, Kurtuluş Savaşı’nın ardından azimle kurulan cumhuriyet, milletimizin hürriyet mücadelesinin en kıymetli ve en anlamlı eseridir. Türk milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bağımsız, güçlü ve çağdaş bir devlet olmayı başarmıştır.

100 yıl önce, hürriyet ve istiklaline kavuşmak için damarlarındaki asil kanla, canla başla mücadele eden soylu Türk milleti!

Yüce Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, milli ve manevi değerlerini koruma mücadelesinden asla vazgeçmeyen Ülkücü Türk gençliği!

Ulu Önder Atatürk’ün ışığında, ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğimiz cumhuriyetimiz 100 yaşında!

Ülkemizin köklü tarihi, kadim devlet geleneği ve muasır medeniyet fikri üzerine inşa edilen cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken; başta cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, şükranlarımı ifade ediyor ve 29EkimCumhuriyetBayramı ‘mızı kutluyorum.

Ne mutlu Türk’üm diyene!” İfadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.