AK PARTİ YILMAZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

AK PARTİ YILMAZ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

AK Parti Hatay İl Teşkilatı’nın çalışkan simalarından olan İl Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Av. Murat Gökalp Yılmaz, çalışmalarıyla partinin politikalarına yön vermeye devam ediyor.

Başkan Yılmaz son olarak 15 ilçenin Siyasi ve Hukuki İşleri Birim Başkanlarıyla parti il binasında istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşleri Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksektepe ve 15 İlçeden Siyasi ve Hukuki İşleri Birim Başkanları hazır bulundu.

YILMAZ’DAN İLÇE BAŞKANLARINA UYARI

Hatay’da devam eden çalışmaların değerlendirildiği toplantıda oldukça kritik bir döneme girildiğini belirten Yılmaz, tüm ilçelerde çalışmalardan titizlik beklediğini belirtti. Vatandaşların AK Parti’nin projeleri konusunda doğru bilgilendirilmesinin önümüzdeki sene gerçekleşecek olan seçimler öncesinde oldukça önemli olduğunu belirten Yılmaz, ayrıca seçim güvenliği, ilçelerdeki çalışmalar ve siyasi gündeme yönelik konularda da bilgilendirmelerde bulundu. Her daim kapısının açık olduğunu ve her zaman kendisine ulaşılabileceğini belirten Yılmaz, toplantıya katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini sundu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.