ALTINÖZÜ BELEDİYESİ YOLLARDAKİ BETON KALINTILARINI TEMİZLEDİ

ALTINÖZÜ BELEDİYESİ YOLLARDAKİ BETON KALINTILARINI TEMİZLEDİ

Altınözü Belediyesi Fen İşleri ekipleri beton mikserlerinin yollara döktüğü beton kalıntılarını temizledi.

Altınözü’nde devam eden inşaat alanlarına beton taşıyan mikserler, yollara beton dökerek ilerliyor. Mahallelerin bazı kısımları ile ana arterler betonla kaplanırken, bazı vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. Altınözü Belediyesi Fen İşleri ekipleri ise bu duruma kayıtsız kalmayarak sorumluluk sahası olmamasına rağmen dökülen beton kalıntılarını temizledi.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın talimatları doğrultusunda ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirten fen işleri ekipleri beton firmalarına ve çalışanlarına çağrıda bulundu. Yollara beton kalıntılarının bırakılmaması gerektiğini söyleyen ekipler bu durumun kazalara yol açabileceği uyarısında bulundu.

Başkan Rıfat Sarı denetimleri sıklaştırarak yollara beton kalıntısı döken araçların tespit edilip gerekli cezai işlem ve uyarıların yapılacağını söyledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.