ALTINÖZÜ PROTOKOLÜNDEN DEPREM ŞEHİTLİĞİNE ZİYARET

ALTINÖZÜ PROTOKOLÜNDEN DEPREM ŞEHİTLİĞİNE ZİYARET

Hatay’ın Altınözü ilçe protokolü 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle ebediyete irtihal eden yakınlarını Narlıca Deprem Şehitliği’nde ziyaret etti.

Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, CHP İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları, MHP İlçe Başkanı Adem Türk ve beraberindeki muhtarlar Antakya Narlıca Mahallesi’nde bulunan deprem şehitliğini ziyaret ederek depremde kaybettikleri yakınlarının ruhuna dua okudular.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede; “19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında acısını hala yüreğimizde hissettiğimiz 6 Şubat depreminde ebediyete irtihal eden hemşerilerimizin Antakya Deprem Şehitliği’ndeki kabirlerini ziyaret ettik, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla yad ettik.

Rabbim ailelerine sabırlar ihsan eylesin inşallah. Mekanları cennet olsun. Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın” dedi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.