ANTAKYA BELEDİYESİ PERSONELİNE COVİD-19 EĞİTİMİ

ANTAKYA BELEDİYESİ PERSONELİNE COVİD-19 EĞİTİMİ

Antakya Belediyesi Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve personellerine korona virüs ile mücadele tedbirlerinin uygulanması konusunda eğitim verildi.

Antakya Belediyesi, İGEME Business School firmasından Dr. Sadık Vural eşliğinde personeline korona virüsle ilgili alınacak önlemler, hastalığın bulaşma şekli ve alınması gereken tedbirler yönünde eğitim semineri düzenledi. Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleşen seminerde sağlık müdürlüğü ekipleri,  Covid-19 hastalığının özellikleri, belirtileri, yayılımı, kişisel hijyen, standart enfeksiyon korunma önlemleri, bulaş bazlı önlemler, maske ile eldiven gibi kişisel koruyucu ekipmanlarının kullanılması ve bunların denetimi ile yönetiminin uygulanabilirliği konularında bilgilendirmelerde bulundu.    

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’da insan sağlığının her şeyden önce geldiğini belirterek ”Vatandaşların yoğun olarak kullandığı mekanlar, bahçeler, parklar, cadde, sokak ve meydanlarda başlattığımız temizlik ve ilaçlama çalışmalarımız sürüyor. Hem sosyal medya hesaplarımız, hem de duyuru alanlarımız aracılığıyla da vatandaşlarımıza yönelik bilgilendirmelerimizi yapıyoruz.  

Bu çalışmalara ek olarak hem vatandaşlarımızı hem de çalışanlarımızı korumaya yönelik de bir dizi kararlar aldık. Bu kapsamda İGEME Business School firması işbirliğiyle Dr. Sadık Vural eşliğinde Covid-19 ile ilgili oldukça kapsamlı bir eğitim çalışması başlattık. Vatandaşlarımızın ve personelimizin sağlığının yanı sıra belediye hizmetlerimizde güven ile kalitenin de sağlanacağı bu eğitimleri önemsiyoruz. Bizim için vatandaşlarımızın ve personelimizin sağlığı her şeyden önce geliyor. Bu süreçte özveriyle çalışan tüm personelimize de bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.