ANTAKYALI SPORCU AVRUPA 3.’SÜ

ANTAKYALI SPORCU AVRUPA 3.’SÜ

Antakya Belediyespor Güreş Takımı Sporcusu M. Hanifi Sarp, depremden sonra sığındığı Muğla’da faaliyetlerine devam etti ve katıldığı şampiyonada Avrupa 3.’sü olmayı başardı.
6 Şubat depremini en şiddetli biçimde yaşayan memleketimizin güreşçileri peş peşe elde ettikleri başarılar ile gurur kaynağı olmaya devam ediyorlar. İşte onlardan bir tanesi 17 yaşındaki Mehmet Hanifi Sarp, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen U17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stilde Avrupa üçüncüsü oldu. Antakya Belediyespor Güreş Takımında yetişen Asrın felaketi nedeni ile Antakya’yı terk etmek zorunda kalarak Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Mehmet Hanifi Sarp’ın Avrupa üçüncülüğü başarısı Hataylılara bir nebzede olsa moral oldu. Avrupa üçüncüsü olan milli güreşçi Mehmet Hanifi Sarp bu başarısı ile ağustos ayında İstanbul’da yapılacak olan Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stilde ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.
SPORCU DESTEKÇİ AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Kendisinden beklenen başarı konusunda kimseyi mahcup etmeden U17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda üçüncü olmanın haklı gururunu yaşadığını söyleyen milli güreşçi Mehmet Hanifi Sarp, Bu başarısını depremzede memleketinin güzel insanlarına armağan ettiğinin altını çizerek üzerinde büyük emekleri olan hocaları ile her daim yanında yer alan babası Hüseyin Sarp ve ailesine teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.