ASİ’DE RÖGAR PİSLİĞİ

Rögar yerini gören vatandaşlar HBB’ye ateş püskürürken, “Asi temiz dediler.

ASİ’DE RÖGAR PİSLİĞİ

Geçtiğimiz yıl temizlendi diyerek, vatandaşı yalanla oyalayan HBB’ nin CHP’li Başkanı Lütfü Savaş’ın bir yalanı daha rögar kapağıyla ortaya çıktı. Temiz Asi diyerek vatandaşları kandırmaya devam eden Lütfü’nün bünyesinde bulunan HBB’nin borularından fışkıran pis sular Asi Nehrine dökülürken, yetkililerden kimse de umursamadı.

HBB’ nin başı olarak insanları oyalayan, demagoji uzmanı Lütfü Savaş’ın Asi projesi daha başlamadan bitmeye başladı. Temiz su arıtma tesisi kurduk diyerek insanları kandıran Savaş, Büyükşehir Bünyesine bağlı rössgar kapaklarının da Asi de kaybolmasıyla bir kez daha Asi’yi kirletmiş oldu.

TEMİZ SU YALANI

Tesiste evsel atık suların Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliği kriterlerine uygun arıtımın yanı sıra sulama suyu kriterine sahip yaklaşık yüzde 99 giderim verimi ile Asi Nehri’ne deşarjı sağlanacağını belirten HBB’ nin temiz su yalanı da bir kez daha ortaya çıkarken, vatandaşlar ortaya çıkan manzara karşısında adeta şoke oldu. Şehir merkezinden geçmekte olan Asi Nehri’ne direkt deşarj edildiğinden kirlilik ve koku oluşumuna neden olmakta iken tesisin işletmeye alınması ile birlikte çevre kirliliğinin önüne geçmede katkı sağlanacağı söylenen Küçükdalyan-Narlıca Atıksu Arıtma Tesisi’ne yapılan yatırımlar da boşa çıkmış oldu.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Rögar yerini gören vatandaşlar HBB’ye  ateş püskürürken, “Asi temiz dediler. 1 yıl geçti ama Asi hala kötü durumda. Rögardaki pislikler temiz dedikleri suya akıyor. HBB yetkilileri bizi duymuyor. Lütfü Savaş bizlerle alay etmeye devam ediyor. İnsanlara yalan söylerek ne elde etmeye çalışıyorlar” diyerek tepki gösterdiler. HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.