BAŞKAN DELİ:  TOKİ KONUTLARIMIZ İLERLİYOR

BAŞKAN DELİ:  TOKİ KONUTLARIMIZ İLERLİYOR

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçede yapımı süren TOKİ konutlarıyla ilgili kamuoyuna bilgilendirmek amacıyla bir açıklama yayınladı.

Başkan Deli açıklamasında; “Çeşitli aralıklarla konutlarımızdaki gelişmeleri vatandaşlarımızla paylaşıp bilgilendirerek takip etmelerini sağlıyoruz. Konutlarımızın; 20 Blok temeli bitirilmiştir. 2 Blok betonarme bitirilmiştir. 2 Blok 3. Katlara başlanmıştır. Alçı ve sıva çalışmaları başlamıştır. Kasım ayında altyapılara başlanacak. Ocak ayında en az 5 blok hazır hale gelecektir. Hizmete devam ediyoruz. Büyük bir titizlikle her aşamasında takip ve kontrol ettiğiniz konutlarımız vatandaşlarımızın Mart ayında tamamen hizmetinde olacaktır. Ayrıca konutlarımızın bir an evvel bitirilmesinde sürekli personel ve makina artırımı yapan firmamıza da belediyem ve ilçem adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.