BAŞKAN GÜL’DEN TÜRKMEN BEYİNE ZİYARET

BAŞKAN GÜL’DEN TÜRKMEN BEYİNE ZİYARET

Belen Belediye Başkanı ülkücü yiğit İbrahim Gül, Milliyetçi Hareket Partisi’nin bilge lideri Türkmen Beyi Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.
Başkente hizmetleri takip etmek üzere giden Başkan Gül’ün ilk durağı her zaman olduğu gibi MHP Lideri Devlet Bahçeli oldu. Bahçeli’ye Belenli vatandaşların selamlarını ileten Başkan Gül, ayrıca gerçekleşen hizmetlerden bahsetti.
BAHÇELİ’DEN HATAY’A TAM DESTEK
Deprem felaketi nedeniyle Hatay’ın çok büyük acılar yaşadığını ve bunu çok sayıda gerçekleştirdiği ziyarette yerinde inceleme fırsatı bulduğunu kaydeden Bahçeli, Hataylıların sorunlarının kısa süre içinde çözüleceğini belirterek Hataylı ve Belenli hemşerilerine selamlarını iletti.
Başkan Gül, ziyaretle ilgili açıklamasında, “Sabır, sırat köprüsü’ne benzer. Geçmesi zordur, ama sonu hayır, selamet ve güzelliktir.’ diyen, Sayın Genel Başkanımızı makamında ziyaret ettik. MHP Genel Başkanımız Sayın, ‘Devlet BAHÇELİ’nin Hataylı tüm vatandaşlarımıza ve Belenli hemşerilerimize selam söyledi. Depremde yüreği yanan tüm hemşerilerimiz sabretsin tüm sorunları en kısa sürede çözülecektir” ifadelerini kullandı.
Başkan Gül ziyaret vesilesiyle Bahçeli’ye hediye takdiminde de bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.